• Milloin tämä loppuu?!?

    toukokuu 13th, 2017

    img005

    Vieläkään tässä ”nykyaikaisessa” maailmankatsomuksessamme eivät edelläkuvatut sanat ja lauseet ole kadonneet mihinkään, yhä edelleen saavat lajimme naaraat tuntea ja kuunnella kovaa arvostelua ihmisyytensä tasosta ja olemassaolonsa oikeudesta.

    Ja miksiköhän suurin osa lauseista tuntuu kuuluvan naaraspuolisten lajitoverien suusta. Kateutta? Ilkeyttä? Vai suoranaista julmuutta?

    Leviathan.

    One Response to “Milloin tämä loppuu?!?”

  • Onhan tuo jo nähty moneen otteeseen että ihmiset eivät ole tyytyväisiä mihinkään. 😀 Aivan sama vaikka olisit täydellisyyden perikuva niin silti joku löytää valittamisen aihetta.

    Tässä jotain mahdollisia takaisinlohkaisuja:

    ”Olet lihava.” -> Silmäile huomauttajan kroppaa arvioiden ja sitten: ”Sinuna pitäisin suuni kiinni.”

    ”Olet laiha.” -> ”Näin on! Ja voin syödä mitä ikinä haluan lihomatta. Kade?”

    ”Mene töihin.” -> Mikäli huomauttaja on itse töissä, sano: ”Tiedät varsin hyvin, ettei työpaikkoja ole. Oletko katkera minulle, kun minulla on enemmän vapaa-aikaa, ja sitähän sinäkin haluaisit?”

    ”Laiska kotiäiti.” -> ”Tervetuloa viikon kokeiluun minun saappaisiini. Katsotaan selviätkö edes päivästä.”

    ”Liikaa pois lasten luota.” -> ”Soita sosiaalitädit paikalle jos huolettaa? Mikäli viranomaisilla ei ole tilanteesta huomautettavaa, ei sinullakaan pitäisi olla.”

    ”Huono rakastajatar / Huono sängyssä.” -> ”Ei ole minun syyni mikäli teeskentelet nautintoa etkä saa suutasi auki kertoaksesi minulle, mistä tykkäät ja mistä et.”

    ”Huoraksikin huono.” -> Vaadi anteeksipyyntöä ja mikäli ei tipu, kunnianloukkaussyyte vireille.

    ”Et ole tyttö/poika.” -> ”No et kyllä sinäkään.” Ja jos huomauttaja alkaa vängätä kyllä tietävänsä kumpaa sukupuolta on, vänkää takaisin että ei, kyllä sinä tiedät hänen asiansa paremmin.

    ”Opiskele.” -> ”Opintopaikkoja on rajallinen määrä. Ei sitä paikkaa noin vain revitä perseestä. Tai jos revitään, näytä toki mallia.”

    ”Huono ystävä / puoliso / äiti.” -> ”Rakentavaa palautetta otetaan ilolla vastaan mielellään tilanteen ollessa päällä, jotta omalle käytökselle voidaan tarvittaessa tehdä jotakin.” Toimii myös toisinpäin.

    ”Löysäperse / väljä.” -> ”Itelläs on vaan pieni.”

    ”Pihtaripaska.” -> ”Mikäli meidän seksuaaliset halut ei kerta kaikkiaan kohtaa, kannattaisi ehkä miettiä onko järkeä ylipäätään olla yhdessä.”

    ”Huono elämään, katoa, murru, hajoa, ole olematon.” -> ”En. Jos ei muuten niin ihan vaan siksi, koska se ärsyttää sinua. :DDD”

Leave a Reply